Sunset Highway #4

Sunset Highway #4

900.00

Garnpakke til Sunset Highway sweater av Caitlin Hunter. Pakken består av fem nøster skrantin merino (100% merino), og garnmengden holder til alle størrelser t.o.m XL.

Fargene:

2 x Marisup/caano (nymelka melk/fresh milk), 1 x Risgard (gjerde av kvister/fence of branches), 1 x Gryteflaks #5 - Hawa (potluck), og 1 x Treakk (hard lakris/hard liquorice).

Mønsteret kan kjøpes her.

100 gram håndfarga og superwashbehandlet garn. 

Blanding av 75 prosent merino og 25 prosent nylon.

Strikkefasthet 27-32 m/10 cm. Pinnetykkelse: 2,25-3,5 mm.

Add To Cart

100 gram håndfarga og superwashbehandlet garn. Garnet har bare en tråd, en såkalt "singles" kvalitet, og er 100 prosent merinoull. Entråds garn gir et noe mer organisk uttrykk, og egner seg utrolig godt spesielt i sjal, men passer til det meste. Garnet har opprinnelse i Sør-Amerika og er mulesingfri, og det betyr at all dyrevelferd er ivaretatt.

Garnet er håndfarget, og har derfor et mer eller mindre stort fargespill. Dette gjør garnet velegnet til spennende fargekombinasjoner i all strikk.

Maskinvask 30 grader (Celsius) , men vi anbefaler håndvask på samme temperatur.

Garnlengden er 366 meter per 100 gram.

Vær oppmerksom på at fargene kan variere noe fra gjengivelsen på skjermen, selv om vi har prøvd å ta bilder som samsvarer så godt vi kan med virkeligheten.

Garnet er håndfarget i lokalet til gamle SFO på Nore skole her i Nore. Vanligvis farges kun to 100 grams hesper om gangen. Det ligger litt i sakens natur at det er vanskelig å gjenta en fargeprosess hundre prosent fra gang til gang, og det kan også være variasjoner i samme gryte mellom to hesper. Samtidig er jo dette noe av poenget - hvert nøste er unikt!