Andre omgang

Det er nå nøyaktig 14 dager siden Garnsurr.no ble sendt på lufta, og for noen uker det har vært!

En garnblomsterhilsen som takk til alle gode hjelpere!

En garnblomsterhilsen som takk til alle gode hjelpere!

Jeg må først og fremst takke alle som har likt, delt, handla garn og gitt tilbakemeldinger på prosjektet - det har vært helt rått! Det gjør en forskjell å gjøre noe for andre, og når det får gjenklang hos flere, blir også meningen mangedoblet :-)

Mye leven på Facebook gjorde sitt til at Laagendalsposten tok kontakt - moro! Men jeg må innrømme at jeg blei litt overrumplet over å bli smurt ut over hele framsida og med stort oppslag inni. Jeg prøvde å si at prosjektet på ingen måte er klart, og at jeg ikke riktig visste om det kom på beina. Det "lille" oppslaget vokste litt, og kanskje var det støtte for ideen og prosjektet, som bidro til at desken sendte Garnsurr på forsida. Kjempereklame var det jo, så takk til LP:-)

Etter dette var det jammen opptil flere som fikk lyst på et nøste eller fler, og sånt no' bidrar jo sterkt til at realismen i prosjektet øker for hver dag. Jeg har hatt et etstimat for salg ETTER at prosjektet skal i gang 1. februar - 200 nøster på ca tre måneder. Jeg kan si at det er ikke helt i tåka! Det må vi klare om damene og jeg skal skape et bærekraftig prosjekt!

Lokaler - check, søknader - check

Gratis lokaler, og til og med sponsa maling til oppussing! Erre mulig! Jeg er helt overveldet over Nore og Uvdal kommune. Jeg flytter derfor inn på gamle SFO - Nore skole tirsdag til uka - og kom gjerne på besøk! Jeg skal hoste opp en kaffetrakter så fort jeg kan.

Nettside og butikk er seige saker, men jeg håper dere har tålmodighet med eldre damer som prøver å lære seg nye ting. Lageret har også hatt relativt store innhugg, så Annas kjeller har vært flittig besøkt. Henvendelser og salg til utlandet er også i gang - det er gøy, da:-) 

Å farge garn er en prosess, og i kampens heter har nok lærlingen ikke notert like flittig. Om noen farger kanskje går i grava, så får det være. Heldigvis kommer det noen fargerike damer som kan lage nye nøster og fargekombinasjoner ganske snart - håper jeg...

Jeg henger i tråden, og håper på neste omgang:-)