Fluorite #1 - NY!

Fluorite #1 - NY!

750.00

Dette er en garnpakke til Andrea Mowrys oppskrift, de fantastiske knesokkene - Fluorite, publisert i Pom Pom magazine, issue 23, winter 2017. Her finner du også en lenke til oppskriften på Ravelry. De sju fargene danner en "fade", og er laget av Akberet fra Eritrea.

Garnpakken består av to nurvenøster a 20 gram i sju farger (= 14 x 20 gr), totalt 280 gram.

Quantity:
Add To Cart

100 gram håndfarga og superwashbehandlet garn.  Blanding av 75 prosent merino og 25 prosent nylon. Glatt og mykt som gir tydelige masker. Fargen skifter fra en farge til en annen. Garnet  har sin opprinnelse i Sør-Amerika og er mulesingfri, det betyr at all dyrevelferd er ivaretatt.

Garnet er håndfarget, og har derfor et mer eller mindre stort fargespill. Dette gjør garnet velegnet til spennende fargekombinasjoner i all strikk.

Maskinvask 30 grader (Celsius) , men vi anbefaler håndvask på samme temperatur.

Garnlengden er 425 meter per 100 gram.

Vær oppmerksom på at fargene kan variere noe fra gjengivelsen på skjermen, selv om vi har prøvd å ta bilder som samsvarer så godt vi kan med virkeligheten.

Garnet er håndfarget i lokalet til gamle SFO på Nore skole her i Nore. Vanligvis farges kun to 100 grams hesper om gangen. Det ligger litt i sakens natur at det er vanskelig å gjenta en fargeprosess hundre prosent fra gang til gang, og det kan også være variasjoner i samme gryte mellom to hesper. Samtidig er jo dette noe av poenget - hvert nøste er unikt!