Find your fade #3 - Søkke merino

Find your fade #3 - Søkke merino

1,520.00

Dette er en garnpakke Andrea Mowrys "Find you fade" sjal

Pakken består av sju hesper søkke merino (425 meter/100 g), og garnet er firetråds sokkegarn med 25 nylon, og 75 prosent merino. 

Fargene: Jol #18 (one of a kind), Gryteflaks (one of a kind), Jase (rabbit), Ulone (bad mood), Gryteflaks #11 (one of a kind), Risgard (fence of branches), Assli (mean).

Mønsteret kan kjøpes på hennes hjemmeside Dreareneeknits.com, eller ved å trykke på lenken her.

sold out
Add To Cart

100 gram håndfarga og superwashbehandlet garn.  Blanding av 75 prosent merino og 25 prosent nylon. Glatt og mykt som gir tydelige masker. Fargen skifter fra en farge til en annen. Garnet  har sin opprinnelse i Sør-Amerika og er mulesingfri, det betyr at all dyrevelferd er ivaretatt.

Garnet er håndfarget, og har derfor et mer eller mindre stort fargespill. Dette gjør garnet velegnet til spennende fargekombinasjoner i all strikk.

Maskinvask 30 grader (Celsius) , men vi anbefaler håndvask på samme temperatur.

Garnlengden er 425 meter per 100 gram.

Vær oppmerksom på at fargene kan variere noe fra gjengivelsen på skjermen, selv om vi har prøvd å ta bilder som samsvarer så godt vi kan med virkeligheten.

Garnet er håndfarget i lokalet til gamle SFO på Nore skole her i Nore. Vanligvis farges kun to 100 grams hesper om gangen. Det ligger litt i sakens natur at det er vanskelig å gjenta en fargeprosess hundre prosent fra gang til gang, og det kan også være variasjoner i samme gryte mellom to hesper. Samtidig er jo dette noe av poenget - hvert nøste er unikt!