Ulone - NY!

Ulone - NY!

300.00

Ulone betyr “i dårlig humør” her i Numedal.

Bustin silk kid er et skikkelig luksusgarn, bestående av 69 prosent silke, 22 prosent mohair og 9 prosent polyamide, og leveres i 100 grams hesper, lengde 350 meter per 100 gram.

Bustin silk kid is a really luxury yarn; 69% Silk 22% Mohair 9% Polyamide in 100g Hanks. Yardage is 350m per 100g.

Quantity:
Add To Cart

100 gram håndfarga mohair.  Blanding av 69 prosent silke, 22 prosent mohair og 9 prosent polyamide. Et skikkelig luksusgarn til de mest delikate og lekre strikkerier. Dette garnet skaper magi i strikketøyet ditt!

Garnet er håndfarget, og har derfor et mer eller mindre stort fargespill. Dette gjør garnet velegnet til spennende fargekombinasjoner i all strikk.

Maskinvask 30 grader (Celsius) , men vi anbefaler håndvask på samme temperatur.

Garnlengden er 350 meter per  100 gram.

Vær oppmerksom på at fargene kan variere noe fra gjengivelsen på skjermen, selv om vi har prøvd å ta bilder som samsvarer så godt vi kan med virkeligheten.

Garnet er håndfarget i lokalet til gamle SFO på Nore skole her i Nore. Vanligvis farges kun få hesper om gangen. Det ligger litt i sakens natur at det er vanskelig å gjenta en fargeprosess hundre prosent fra gang til gang, og det kan også være variasjoner i samme gryte mellom to hesper. Samtidig er jo dette noe av poenget - hvert nøste er unikt!