Brandefant/Burtue - NY!

Brandefant/Burtue - NY!

230.00

Brandefant/burtue sabiay betyr 'stor, sterk, kar' her i Numedal, og på tigrinja. Nøstet er designet av Akberet fra Eritrea.

100 gram håndfarga og superwashbehandlet merino garn, lengde 225 meter (DK weight). Garnet er supermykt, har en vårlig twist, og kan brukes til det meste - kofter, luer, jakker og skjerf.

Pinnetykkelse: 3,5-4,5 mm

Strikkefasthet: 21-24 m/10 cm

 

 

sold out
Add To Cart

100 gram håndfarga og superwashbehandlet garn.  100 prosent merino. Mykt som smør med en vårlig twist. Fargen skifter fra en farge til en annen. Garnet har opprinnelse i Sør-Amerika og er mulesingfri, det betyr at all dyrevelferd er ivaretatt.

Garnet er håndfarget, og har derfor et mer eller mindre stort fargespill. Dette gjør garnet velegnet til spennende fargekombinasjoner i all strikk.

Maskinvask 30 grader (Celsius) , men vi anbefaler håndvask på samme temperatur.

Garnlengden er 225 meter per 100 gram.

Vær oppmerksom på at fargene kan variere noe fra gjengivelsen på skjermen, selv om vi har prøvd å ta bilder som samsvarer så godt vi kan med virkeligheten.

Garnet er håndfarget i lokalet til gamle SFO på Nore skole her i Nore. Vanligvis farges det få 100 grams hesper om gangen. Det ligger litt i sakens natur at det er vanskelig å gjenta en fargeprosess hundre prosent fra gang til gang, og det kan også være variasjoner i samme gryte mellom to hesper. Samtidig er jo dette noe av poenget - hvert nøste er unikt!