Tyttebærpupper - "Tits Out Collective"!

Tyttebærpupper - "Tits Out Collective"!

200.00

Tyttebærpupper er vårt bidrag til aksjonen “Tits Out Collective” en verdensomspennende aksjon mot kvinnehat. 40 prosent av inntektene fra dette nøstet går til Kongsberg krisesenter.

Tyttebærpupper/lingonberry tits is our contribution to “Tits Out Collektive” - a global movement of hand-dyed yarn, patterns and notions of the colourway If I Want Exposure, I'll Get My Tits Out.

50 gram håndfarga silk mohair. 

Blanding av 72 prosent mohair og 28 prosent silke.

Strikkefasthet 27-32 m/10 cm. Pinnetykkelse: 2,25-3,5 mm.

Add To Cart

50 gram håndfarga mohair.  Blanding av 72 prosent mohair og 28 prosent silke. Luftig og lett garn som kan brukes alene eller som medløpstråd. En tråd håndfarga mohair skaper magi i strikketøyet ditt!

Garnet er håndfarget, og har derfor et mer eller mindre stort fargespill. Dette gjør garnet velegnet til spennende fargekombinasjoner i all strikk.

Maskinvask 30 grader (Celsius) , men vi anbefaler håndvask på samme temperatur.

Garnlengden er 420 meter per  50 gram (840 m/100 gr).

Vær oppmerksom på at fargene kan variere noe fra gjengivelsen på skjermen, selv om vi har prøvd å ta bilder som samsvarer så godt vi kan med virkeligheten.

Garnet er håndfarget i lokalet til gamle SFO på Nore skole her i Nore. Vanligvis farges kun få hesper om gangen. Det ligger litt i sakens natur at det er vanskelig å gjenta en fargeprosess hundre prosent fra gang til gang, og det kan også være variasjoner i samme gryte mellom to hesper. Samtidig er jo dette noe av poenget - hvert nøste er unikt!